25 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim?

Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim?

Birçok ulaşım aracına yakın mesafede hayata geçirilen projede fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor. Peki 532 dairesi ve 43 ticari birimi bulunan Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim?


Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geldiği projede 532 daire ve 43 ticari birim yer alıyor. 


8 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bizim Evler 7 Ispartakule projesinin inşaat alanı ise 124 bin 106 metrekare olarak belirlendi. 


Ön talep sürecinin başladığı Bizim Evler 7 Ispartakule'de İhlas Yapı İmzası bulunuyor. Daire fiyatlarının 360 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 28 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. 


Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim?


Bizim Evler 7 Ispartakule ne zaman teslim?

2017 yılında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. 


Bizim Evler 7 Ispartakule projesi konum olarak; Kanal İstanbul, 3. Havaalanı güzergahı, 3.Köprü bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, banliyo hatlarına ve yeni metroya yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Ortak alanları arasında projede mini futbol sahası, kreş, buhar odası, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, anaokulu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, eğlence mekanları, oyun bahçeleri, Türk hamamı ve  spor alanları bulunuyor. 

14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!

Bizim Evler 7 Ispartakule satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri