28 / 03 / 2024

Bodrum Mirage Marina fiyat!

Bodrum Mirage Marina fiyat!

Ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinde, kalan daire tutarı için 15 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Bodrum Mirage Marina projesi Game Yapı Teknik imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. İşte Bodrum Mirage Marina fiyat listesi...


Bodrum Mirage Marina fiyat bilgisi kapsamında fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor. 40 blok halinde yükselen proje Game Yapı Teknik tarafından hayata geçiriliyor. 


2016 yılının Mayıs ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan proje 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bodrum Mirage Marina dubleks ve flat dairelerden oluşuyor.


Bodrum Mirage Marina fiyat!

Bodrum Mirage Marina fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare bazında 7 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bodrum Mirage Marina projesinde 2+1 flat dairelerin alanları 70 metrekare, dubleks dairelerin alanları ise 152 metrekare olarak dizayn edildi. 


Her bloğunda 4 dairenin yer aldığı Bodrum Mirage Marina projesi bu hafta satışa çıkacak. Maksimum fiyatların metrekare bazında 9 bin TL olarak belirlendiği proje konum olarak  Bodrum'da, denize 200 metre yürüyüş mesafesinde inşa ediliyor. 


Bodrum Mirage Marina'da ortak kullanım alanları arasında; fitness center ve kapalı otopark yer alıyor. Projede ödeme planına göre yüzde 30 peşinde, kalan daire tutarı için 15 ay vadeli banka kredisinden yararlanılıyor. 


Bodrum Mirage Marina ofisi iletişim

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com