25 / 04 / 2024

Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

134 villadan meydana gelen projede villalar dubleks ve tripleks ünitelerden meydana geliyor. Peki alanları 103 ile 213 metrekare arasında değişen Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?


Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Yerli ve yabancı müşterilere 1 gün içerisinde tapu teslimlerinin yapılabildiği projede toplamda 134 villa bulunuyor. 


Bitişik nizamlı dubleks ve tripleks ünitelerden oluşan villaların yer aldığı Bodrum Solemar Adabükü projesinde 10 villanın kendine özel havuzu bulunuyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Teslimlerin 2015 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülen projede birçok sosyal imkan alıcıları bekliyor. Projenin sosyal imkanları arasında; bir tanesi kaydıraklı olmak üzere toplam 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, plaj voleybolu, siteye özel bir kısmı kum olan plaj, plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası, masa tenisi, restaurant, cafe, Tv seyir terası, siteye özel iskele, beach bar ve bilardo yer alıyor. 


Daire fiyatlarının 185 bin Euro'dan başlayarak villa tipi ve şerefiyesine göre 560 bin Euro’ya kadar ulaştığı Bodrum Solemar Adabükü projesinde kredi kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 30 peşinat verildiğinde kalan yüzde 70'lik tutar şirket bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. 


Projenin diğer imkanları arasında ise; site içi fiber internet alt yapısı, sitenin kendi atık su arıtma sistemi, her villanın her odasında bağlantısı bulunan merkezi uydu yayın sistemi, site içi golf arabaları ile ulaşım, tüm evlerin tam kapasite ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte jeneratör ve su depoları, her villada fiyat dahilinde her odada 1 adet inverter klima, Nolthe mutfak ve mutfaklarda Siemens ankastre olarak bulaşık makinası, 7/24 bireysel ve kamera sistemli güvenlik hizmeti, banyolarda Siemens su ısıtıcı, fırın, ocak ve aspiratör mevcut. 


Bodrum Solemar Adabükü satış ofisi 

Adresi: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Bodrum Solemar Adabükü iletişim

satış ofisi telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web: www.solemar.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com