24 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Özkar Özülke İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen projede teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Peki Bulvar İstanbul ödeme tablosu nasıl?


Bulvar İstanbul ödeme tablosu hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesinde 3 etap bulunuyor.


Göl, Bulvar ve Rezidans etabı olan Bulvar İstanbul projesinin Rezidans etabında 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleksler yer alıyor. 


Bulvar İstanbul'da ''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla dairelerin satış süreci devam ediyor. Alanları 125 metrekareden başlayan dairelerin yer aldığı Bulvar İstanbul projesinde daire seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak karşımıza çıkıyor. 


Bulvar İstanbul ödeme tablosu!


Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi Emlak Konut güvencesiyle Özkar Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. İşte Bulvar İstanbul ödeme tablosu...


Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşin miktar ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor. 


1.155 daireden meydana gelen Bulvar İstanbul'da 2+1 daire fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL arasında, 3+1 daire fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL arasında ve 4+1 daire fiyatları 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiyor. 


Ortak kullanım alanlarının dinlenme alanları, gölet, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, sauna, spa merkezi, yüzme havuzu, fitness salonu ve şehir terasından meydana geldiği Bulvar İstanbul projesi 3. Köprü bağlantı yoluna yakın olarak hayata geçiriliyor. 


Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul satış ofisi adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!


Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com