25 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldives kampanyası! Günlük 49 Euro!

Caprice Gold Maldives kampanyası! Günlük 49 Euro!

Caprice Gold Maldives kampanyası ve proje detayları haberimizin içinde yer alıyor. 25 Ekim'de açılacak olan otelde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Projede ulaşım hariç kişi başı günlük fiyat 49 Euro, ulaşım dahil ise 99 Euro...


4 haftada Türkiye'den 20 bin aileye Maldivler'den tatil aldıran proje, Caprice Gold Maldives... Satışların devam ettiği proje Konfebe Adası üzerinde konumlandırılıyor. 6 bin dönüm alana sahip olan otel ada üzerinde bulunan tek otel.


7 hilalli hizmet verecek olan Caprice Gold Maldives'te 108 oda, 516 süit ve 106 villa bulunuyor. 25 Ekim 2014 tarihinde açılarak hizmet vermeye başlayacak olan otelde rezervasyon alımları devam ediyor. 



Caprice Gold Maldives kampanyası..

-26 Ekim ile 2 Kasım tarihleri arasında satın alınan 2 kişilik tatil paketinin fiyatı 1.386 Euro. Kişi başı fiyatın 99 Euro olarak belirlendiği projede ulaşım dahil tatil imkanı sunuluyor.

-26 Ekim-2 Kasm tarihleri arasında satın alınan 2 kişilik 1 haftalık tatil paketi fiyatı 687 Euro. Kişi başı günlük fiyatın 49 Euro olarak belirlendiği bu pakette ulaşım hariç.



Caprice Gold Maldives'te bayanlara ve baylara özel ayrı plajlar ayrıca özel plajlı villalar bulunuyor. Otelde çeşitli oda tipleri bulunuyor. Ayrıca projede tatil paketi alan herkese Caprice Thermal Palace rezervasyonlarında yüzde 60 indirim yapılıyor.



Caprice Gold Maldives villalar..

106 adet villanın yer aldığı Caprice Gold Malddives'te villa isimleri ve sayıları şu şekilde; 1 adet preseidential villa, 25 adet lagun villa, 40 adet ocean villa, 40 adet water villa.



Caprice Gold Maldives suitler..

Bahçe ve Okyanus manzaralı olmak üzere iki tip suit odanın yer aldığı Caprice Gold Maldives projesinde 24 saat açık büfe, 0-2 yaş aralığındaki çocuklara yüzde 25 indirim ve uçak dahil tatil paketi sunuluyor



Caprice Gold Maldives odalar..

Bahçe ve Okyanus manzaralı olmak üzere iki tip standart odanın bulunduğu Caprice Gold Maldives projesinde suitlerde sunulan imkanların hemen hemen aynısı odalarda da sunuluyor. 


Caprice Gold Maldives kampanyası! Günlük 49 Euro!


Caprice Gold Maldives iletişim

Telefon: 444 44 25

Web: http://www.capricemaldives.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com