19 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldives Resort'ta lansman avantajları devam ediyor!

Caprice Gold Maldives Resort'ta lansman avantajları devam ediyor!

Caprice Gold Maldives Resort 25 Ekim tarihinde açılacak. Lansman avantajlarının devam ettiği otelde ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti sunulacak.


Caprice Gold Maldives Resort Kofenbe Adası üzerinde bulunuyor. Jetpa Holding tarafından satın alınan otel müslümanlara özel olarak tasarlandı ve 7 hilal sertifikasına sahip. 722 üniteden oluşan otelde 108 oda, 516 süit ve 106 villa bulunuyor.


bayanlara ve baylara özel ayrı plajlar ayrıca özel plajlı villaların yer aldığı Caprice Gold Maldives Resort 25 Ekim'de hizmet verecek. Rezervason alımlarının devam ettiği projede ulaşım dahil tam  pansiyon hizmeti sunulacak.



Caprice Gold Maldives Resort tatil paketi

Caprice Gold Maldives projesinde 25 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında satın alınan 10 günlük 2 kişilik 1 odanın fiyatı peşin 1.687 Euro, taksitli ise 2 bin 592 Euro.



Caprice Therman Palace'ta indirim fırsatı

Caprice Gold Maldives Resort'tan tatil paketi satın alana Caprice Therman Palace rezervasyonlarında yüzde 60 indirim imkanı sunuluyor.



Konfebe Adası...

Caprice Gold Maldives otelinin bulunduğu Kofenbe Adası, Maldivler Cumhuriyeti’nin başkenti Malşe’nin 250 kilometre kuzeyinde, deniz uçağı ile 50 dakika mesafede bulunan Shaviyani Atolü’nde yer alıyor.



Maldivler...

Asya Kıtası'nda yer alan Maldivler'in 338 bin 442 nüfusu bulunuyor. Maldivler'in dini inancı islamiyet. Maldivler, Cumhuriyet ile yönetiliyor. Maldivler toplam 1.200 adadan oluşan bir ülke. Bu adaların sadece 281 tanesinde yerleşim var 86'sı otel ada olarak faaliyet veriyor.


Caprice Gold Maldives Resort


Caprice Gold Maldivler iletişim

Telefon: 444 44 25

Web: http://www.capricemaldives.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com