24 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldivler fiyat!

Caprice Gold Maldivler fiyat!

Caprice Gold Maldivler fiyat bilgileri ulaşım dahil ve ulaşım hariç olmak üzere tüm detaylarıyla haberimizin içinde yer alıyor. Proje 25 Ekim'de hizmet vermeye başlayacak...


Rezervasyonların devam ettiği Caprice Gold Maldiveler fiyat hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... 4 haftada Türkiye'den 20 bin aileye Maldivler'den tatil aldıran proje, Jetpa Holding'e ait. 


Konfebe Adası üzerinde hayata geçirilen Caprice Gold Maldivler, 7 hilalli hizmet verecek. bayanlara ve baylara özel ayrı plajlar ayrıca özel plajlı villaların yer aldığı proje 25 Ekim tarihinde açılarak hizemete girecek.


Ulaşım dahil tam pansiyon hizmeti verilen Caprice Gold Maldivler'de 108 oda, 516 süit ve 106 villa bulunuyor. Maldivler'in dini inancı İslamiyet ve Cumhuriyet ile yönetiliyor. Proje Müslümanların özel adası olarak tanıtıldı.



Caprice Gold Maldivler fiyat

-26 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında: Ulaşım dahil 2 kişilik tatil paketinin fiyatı 1.386 Euro. Kişi başı fiyatın 99 Euro olarak belirlendi.

-26 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında: Ulaşım hariç 2 kişilik 1 haftalık tatil paketi fiyatı 687 Euro. Kişi başı günlük fiyatın 49 Euro olarak belirlendi.


Caprice Gold Maldivler iletişim

Telefon: 444 44 25

Web: http://www.capricemaldives.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com