25 / 04 / 2024

Caprice Gold Maldivler fiyat!

 Caprice Gold Maldivler fiyat!

600 oda ve 107 müstakil villadan meydana gelen Caprice Gold Maldives projesi 25 Ekim tarihinde hizmete açılacak. Caprice Gold Maldivler fiyat listesine göre kişi başı günlük 40 eurodan başlıyor.


Jetpa Holding tarafından hayata geçirilen Caprice Gold Maldives projesi otel olarak inşa ediliyor. Konfebe Adası'nda olan Caprice Gold Maldives projesi 25 Ekim'de hizmete açılacak. Caprice Gold Maldives fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. 


6 bin dönüm alana sahip olan Caprice Gold Maldives projesinde rezervasyonlar 30 Ocak tarihinde başlayacak. Yüzde 70 oranında tamamlanmış olan Caprice Gold Maldives projesinde 600 oda ve 107 müstakil villa yer alıyor.


Caprice Gold Maldivler fiyat!


Caprice Gold Maldivler fiyat listesi bilgisine göre kişi başı günlük 40 eurodan başlıyor. Jetpa Holding Caprice Gold Maldives projesinde ortak kullanım alanları bay-bayan olarak ayrılıyor.


İşadamı Fadıl Akgündüz; Caprice Gold Maldives projesinin olduğu adayı 170 milyon dolara satın aldı.  Caprice Gold Maldivler projesinde açık büfe, ücretsiz ulaşım ve özel plajlı villalar bulunuyor.


Caprice Gold Maldives iletişim: 

Telefon: 444 44 25

Web adresi: http://www.caprice.com.tr/ 

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com