25 / 04 / 2024

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale adres!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale adres!

Lansman tarihinin olarak 26 Mayıs olarak planlandığı projede teslimlerin Nisan 2016'da gerçekleşmesi hedefleniyor. İşte İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ'da hayata geçirilen Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale adres bilgileri...


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale adres bilgileri öncesinde projeden kısaca bahsedelim. Daire fiyatlarının 641 bin TL'den ofis fiyatlarının 1 milyon 926 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Konum olarak Zeytinburnu - Cevizlibağ'da yükselen Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde dairelerin büyüklükleri 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale 599 daire, 52 ofis ve 30 ticari üniteden oluşuyor. Projede daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler bulunuyor. 


9 blok halinde 10 katlı olarak dizayn edilen Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde ofislerin büyüklükleri minimum 247 metrekare olarak tasarlandı. 


Sosyal donatıları arasında; sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları ve Türk Hamamının yer aldığı projede dairelerin fiyatları 641 bin TL'den başlıyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen projede lansman tarihi ise 26 Mayıs olarak belirlendi.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale adres!

Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


satış ofisi telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com