19 / 04 / 2024

Doğa City Ankara fiyatlar!

Doğa City Ankara fiyatlar!

Doğa City Ankara fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da inşa ediliyor...


Doğa City Ankara fiyatlar ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Projede inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. 


Ankara'da hayata geçirilen Doğa City Projesi, Natura Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. 


Projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Doğa City Evleri konum olarak, Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. 


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekilen projede ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatların aylara göre de değişiklik gösteriyor.

   

Doğa City Ankara fiyatlar


Doğa City Ankara fiyatlar kapsamında 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: (0212) 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı