16 / 04 / 2024

Doğa City Ankara Konutları!

Doğa City Ankara Konutları!

Doğa City Ankara Konutları toplam 1.500 daire ile 25 adet lüks villadan oluşuyor. Projenin inşaatına 15 Eylül'de başlanması planlanıyor...


Doğa City Ankara Konutları Natura Gayrimenkul imzası taşıyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmekte olan projede daireler 3+1 şeklinde.


Projenin ortak alanlarında; otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  


İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan Doğa City Evleri'nde açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan dairelerin büyüklükleri 134 metrekareden başlıyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekilen projede ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatların aylara göre de değişiklik gösteriyor.

   

Doğa City Anlkara Konutları fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 

Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı