16 / 04 / 2024

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi ne zaman?

Dumankaya Miks açık artırma ihalesi ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükselen Dumankaya Miks projesinde daire tipleri 1+0 ile 2+1 arasında değişiyor. Peki son 37 dükkanın satışa sunulacağı Dumankaya Miks açık artırma ihalesi ne zaman?


Dumankaya Miks açık artırma ihalesi ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projenin özelliklerine değinelim. Daitr seçeneklerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 

1 salon olarak dizayn edildiği projede son 37 dükkan satışa sunulacak. 


Konum olarak Atatürk Havalimanı'na, Marmaray'a ve metroya yakın bir bölgede yer alan projede toplamda 657 daire bulunuyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde yayılıyor. 


Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen Dumankaya Miks projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alıyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede dinlenme alanları, yüzme havuzu, güneşlenme alanları, alışveriş merkezi, kafeteryalar, gezi alanları, restoranlar ve güzellik salonu mevcut. 


Dumankaya Miks projesi 23 ve 32 katlı olarak 2 blok halinde inşa ediliyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekareden başlayarak 135 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Dumankaya Miks açık artırma ihalesi ne zaman?

İhale bugün saat 11:00'da satış ofisinde yapılacak. Son 37 dükkan 97 bin 760 TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa sunulacak. 


Adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks Halkalı iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı