20 / 04 / 2024

Dumankaya Miks fiyat!

Dumankaya Miks fiyat!

Son 37 dükkanın açık artırma ile satışa sunulacağı proje İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da hayata geçiriliyor. İşte Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen Dumankaya Miks fiyat bilgisi...


Dumankaya Miks fiyat bilgisinden önce projeden kısaca bahsedelim. İhalesinin bugün gerçekleşeceği projede son 37 dükkan açık artırma usulü ile ihale edilecek. 


İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Dumankaya İnşaat tarafından yükselen Dumankaya Miks'te toplamda 657 daire yer alıyor. 23 ve 32 katlı 2 bloktan meydana gelen proje konum olarak Atatürk Havalimanı'na, Marmaray'a ve metroya yakın bir bölgede bulunuyor. 


121 bin 972 metrekare arsa üzerinde yükselen Dumankaya Miks projesinde dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Sosyal donatılarının yüzme havuzu, güneşlenme alanları, dinlenme alanları, kafeteryalar, gezi alanları, alışveriş merkezi, güzellik salonu ve restoranlardan oluştuğu projede ihale bugün saat 11:00'da satış ofisinde gerçekleşecek. 


Dumankaya Miks fiyat!

Dumankaya Miks'te dükkanlar 97 bin 760 TL'den başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılacak.


Adres: Atakent Mah. Turgut Özal Bulvarı No:48/A Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Yanı Halkalı Küçükçekmece/İstanbul 


Dumankaya Miks Halkalı iletişim

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı