25 / 04 / 2024

Ege Yapı Batışehir daire fiyatları!

 Ege Yapı Batışehir daire fiyatları!

3 etaptan meydana gelen Ege Yapı Batışehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Göztepe'de yükseliyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.


Emlak Konut güvencesi ve Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Batışehir İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Göztepe'de inşa ediliyor.


Bağcılar Batışehir daire tipleri

Batışehir Bağcılar projesinde 1 oda 1 salon, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Ege Yapı Batışehir daire fiyatları!

Ege Yapı Batışehir daire fiyatları stüdyolar 365 bin TL, 1+1'ler 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Batışehir Bağcılar kampanya!

Batışehir Bağcılar projesinde, 5 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ayda yüzdede vade farksız ev sahibi olunabiliyor. Projede taksitler 3.180 TL’den başlıyor. Projede 120 ay vadeli banka kredisi uygulanıyor.


Batışehir nerede?

Batışehir; TEM ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği noktada olan proje Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika, Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika mesafede yükseliyor.


Ege Yapı Batışehir ortak alan

Ege Yapı Batışehir'de kapalı havuz, otopark, spor alanları, kuaför, terzi, sauna, banka şubeleri, güvenlik hizmetleri, lostra ve kuru temizleme, vip lounge, valet parking gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Batışehir adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir iletişim:

Telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Öznur YASLI/Konuttimes.com 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı