20 / 04 / 2024

Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat!

Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat!

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 5+1 arasında değişiklik gösteriyor. 3 etaptan meydana gelen proje fiyatlar daire alanlarına göre farklılık gösteriyor. İşte Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat bilgileri...


''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla dairelerin satış süreci devam eden projede dairelerin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat bilgilerinden önce projeden kısaca bahsedelim. 


Emlak Konut güvencesiyle Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Sağlık Kent projesine yakın bir konumda yükseliyor. 


Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat!


Rezidans bloğunda daire tiplerinin 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dublekslerden oluştuğu Bulvar İstanbul'da 3 etap bulunuyor. 


Daire alanlarının 125 metrekareden başlangıç gösterdiği projede Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanan projede toplamda 1.155 daire bulunuyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon gibi daire alternatiflerinin bulunduğu Bulvar İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.


Emlak Konut Bulvar İstanbul fiyat!

2+1'ler 387 bin TL ile 545 bin TL arasında

3+1'ler 433 bin TL ile 559 bin TL arasında

4+1'ler 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Lokasyon olarak Bulvar İstanbul projesi; Sağlık Kent projesine, 3. Köprü bağlantı yoluna, metroya, birçok alışveriş merkezine, hastanelere ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir alanda hayata geçiriliyor. 


Sosyal donatılarının gölet, spa merkezi, şehir terası, kapalı yüzme havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness salonu ve saundan oluştuğu Bulvar İstanbul'da dairelerin satış süreci devam ediyor. 


Bulvar İstanbul satış ofisi ulaşım:

Bulvar İstanbul adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!

Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı