25 / 04 / 2024

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyatları!

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyatları!

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyatları ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Gül Yapı imzası taşıyor...


60 ay 0 faiz avantajı bulunan Gül Park Yaşam Evleri, Esenyurt'ta Gül Yapı tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Toplam 564 daireden oluşan Esenyurt Gül Park Yaşam, metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje 35 bin metrekarelik arsa alanına sahip.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunan Gül Park Yaşam, konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi zengin sosyal aktivite imkanlarına sahip.


Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyatları ile ilgili bilgiler doğrultusunda projede 2 oda 1 salon daireler 274 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak.


Adres: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul


Gülpark Yaşam iletişim bilgileri

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com