18 / 04 / 2024

Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi!

Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi!

Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi 274 bin TL'den başlıyor. Proje Gül Yapı tarafından Esenyurt'ta inşa ediliyor...


Stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Gül Park Yaşam Projesi, 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Gül Park Yaşam fiyat listesi öncesinde projeden kısaca bahsedelim.


Gül Yapı imzası ile yükselen Gül Park Yaşam Evleri 6 bloktan oluşuyor. Proje ulaşım olarak metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 564 daireye yer verilen Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek. Projedeki ödeme bilgileri kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi 2 oda 1 salonlarda 274 bin TL'den başlıyor.


Gül Park Yaşam Evleri ortak alanlarında, su ve bitki duvarları, basketbol sahası ve valeybol sahası,fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve konferans salonu gibi imkanlar bulunuyor.


Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi hakkında detaylı bilgiler için aşağıda bulunan ileitşim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul 


Gülpark Yaşam iletişim bilgileri

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com