28 / 03 / 2024

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

60 ay 0 faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi.


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Gül Yapı imzası taşıyan  Esenyurt Gülpark Yaşam projesinde daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar yer alıyor. 


Teslimlerin 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Esenyurt Gülpark Yaşam Konutları'nda 2+1 daire fiyatları 274 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 


Toplamda 564 adet dairenin yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam projesi konum olarak; Esenyurt’ta Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Sosyal donatıları içerisinde projede;  oyun salonu, çocuk kulübü, konferans, açık yüzme havuzları, kameralı güvenlik sistemi, kapalı yüzme havuzu, plates-yoga alanı, nargile-çay bahçeleri, mağazalar, yürüyüş-koşu parkurları, fitness merkezi, tırmanma duvarı,  voleybol sahası, restoran ve kafeler, süs havuzları, toplantı ve basketbol sahası,  spa, residence hizmetleri, su ve bitki duvarları, çocuk oyun alanları mevcut.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul


Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com