20 / 04 / 2024

Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy!

Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy!

Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok olarak yükseliyor. Dairelerin 205 bin TL'den satıldığı projede 72 daire bulunuyor.


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesi, Etna İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların başladığı proje 2 blok olarak yükseliyor. Proje Çekmeköy'ün Taşdelen bölgesinde konumlandırılıyor.


6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede toplam 72 tane daire bulunuyor. 


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesinde  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 205 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesinde mevcut olan 2 oda 1 salon dairelerin alanları 97 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 131 metrekare olarak tasarlandı.


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy projesinde mevcut olan sosyal alanlar arasında sauna, yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, 7/24 güvenlik sistemi, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor.


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy nerede?

Adres: Aydınlar Mah. Adnan Kahveci Caddesi Taşdelen - Çekmeköy / İstanbul


Etna Turkuaz Evleri Çekmeköy iletişim 

Telefon: 0216 364 0 222

Web: http://etnaturkuazevleri.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com