29 / 03 / 2024

Evvel İstanbul fiyat tablosu!

Evvel İstanbul fiyat tablosu!

Evvel İstanbul fiyat tablosu bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede, EYG, İntaya ve İntes ortak girişimi ile hayata geçirilen proje, Emlak Konut GYO güvencesine de sahip...


35 bin 76 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Evvel İstanbul Evleri, banka kredisi kullanımına uygun. Evvel İstanbul fiyat tablosu bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


EYG, İntaya ve İntes tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesi, Emlak Konut GYO güvencesi de taşıyor. Projenin sosyal alanları arasında, oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness, sauna ve alışveriş alanları gibi alanlar yer alıyor.


1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut seçenekleri bulunan Evvel İstanbul Kayaşehir, yüzde 25 ve yüzde 250 peşinat sonrasında banka kredisi kullanımına uygun. Projede yüzde 50 peşinat verildikten sonra kalanı 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.


Evvel İstanbul fiyat tablosu bilgisine göre projedeki konut fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 2016 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.



Tel: 0212 924 16 16 

Web: www.evvelistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com