19 / 04 / 2024

Flatofis Kağıthane projesi nerede?

Flatofis Kağıthane projesi nerede?

Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak inşa edilen projesi Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Flatofis Kağıthane projesi nerede?


Flatofis Kağıthane projesi nerede? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO tarafından hayata geçirilen Flatofis Kağıthane projesinde ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.


Konum olarak TEM ve E5’e yakın bir konumda inşa edilen Flatofis Kağıthane'de kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Projede ortak alanlar arasında; dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity,  yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri yer alıyor.


Flatofis Kağıthane projesi nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Cendere Vadisi üzerinde yükselen projede ofis alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Flatofis Kağıthane projesi 47 bin 500 metrekare ofis alanı ve 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor. Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği taşıyan proje 8 metre aks aralığından oluşuyor.


75 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje çevresindeki raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunuyor. 

 

Flatofis Kağıthane satış ofisi

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com