26 / 04 / 2024

Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi!

 Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi!

Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi? Gül Park Butik telefon numarası? Gül Park Butik ödeme planı? Gül Park Butik ne zaman teslim? sorusunun yanıtları haberimizde...


İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilecek olan Gül Park Butik projesinde konut teslimleri 6 ay sonra gerçekleşecek. Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. 


12 adet mağaza, 1 adet süpermarket ve 64 adet daireden meydana gelen Gül Park Butik projesinin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Gül Park Butik Evleri'nde 1+'den 4+1 dublekse kadar konut seçenekleri yer alıyor.


Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi:


24 ay sonra teslim edilecek olan Gül Park Butik  projesi 4 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Gül Park Butik Avcılar fiyat listesi 210 bin liradan başlayarak, maksimum 650 bin liraya kadar yükseliyor.


Gül Park Butik ödeme planı kapsamında 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılyor veya banka kredisi kullanılabiliyor. 3 bin metrekare alana sahip olan Avcılar Gül Park Butik projesi Zorlu Plaza'nın 400metre aşağısında yükseliyor.


Gül Park Butik iletişim:

Tel: 0530 955 51 29

Web: www.gulinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com