29 / 03 / 2024

Gül Park Yaşam daire fiyatları!

Gül Park Yaşam daire fiyatları!

Gül Park Yaşam daire fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerine yer verilen Gül Park Yaşam Projesi, Esenyurt'ta Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Gül Park Yaşam daire fiyatları ne kadar?


6 blok olrak yükselen Gülpark Yaşam Evleri, fitness merkezi, spa, plates-yoga alanı, çocuk oyun alanları, tırmanma duvarı, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, su ve bitki duvarları, basketbol sahası ve valeybol sahası, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu, çocuk kulübü, restoran ve kafeler, nargile-çay bahçeleri, mağazalar, kameralı güvenlik sistemi, residence hizmetleri, toplantı ve konferans salonu gibi imkanlarla donatılıyor.


Gül Park Yaşam daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişim gösteriyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.


2016 yılında konutteslimlerinin yapılması planalanan Gül Park Konutları, metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Gül Park Yaşam daire fiyatları en düşük 274 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Gülpark Yaşam Evleri metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul 


Gülpark Yaşam iletişim bilgileri

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com