18 / 04 / 2024

Gül Yapı Gülpark Evleri!

Gül Yapı Gülpark Evleri!

Gül Yapı Gülpark Evleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 salon konut seçenekleri sunuyor. Proje Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılıyor...


Toplam 564 daireye yer verilen Gül Park Yaşam Evleri, Gül Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 2016 yılında yapılacak.


6 blok olarak yükselen Gül Yapı Gülpark Evleri, 35 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projede sosyal imkanlara oldukça geniş yer veriliyor. 


Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alan Gül Yapı Gülpark Evleri, stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuyor.


Gül Yapı Gülpark Evleri ortak alanlarında, fitness merkezi, spa, plates-yoga alanı, çocuk oyun alanları, tırmanma duvarı, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, su ve bitki duvarları, basketbol sahası ve valeybol sahası, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu, çocuk kulübü, restoran ve kafeler, nargile-çay bahçeleri, mağazalar, kameralı güvenlik sistemi, residence hizmetleri, toplantı ve konferans salonu gibi ayrıcalıklar bulunuyor.


Gül Yapı Gülpark Evleri fiyatları kapsamında projede daire fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. 


Gül Yapı Gül Park adres bilgileri:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul 


Gül Yapı Gülpark Yaşam iletişim 

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com