23 / 04 / 2024

'Güle Güle' butonu ile ocakta yemek unutmaya son!

 'Güle Güle' butonu ile ocakta yemek unutmaya son!

9 blokta 187 adet daire ve 30 adet dükkandan meydana gelen Turkuaz Plus projesi Bursa'da yükseliyor. Proje dizaynı ile yemeği ocakta unutma derdine son veriyor. Detaylar haberde!


Güleser Tekstil ve Detay İnşaat ortaklığında kurulan Gültay İnşaat tarafından hayata geçirilen Turkuaz Plus projesi Bursa'nın Balat bölgesinde konumlandırılıyor. 187 adet daireden oluşan Turkuaz Plus projesi Tatbikat Mimarlık tarafından tasarlandı.


30 dönüm arazi alanına sahip olan Turkuaz Plus projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, bahçe, teras ve ara kat daire seçenekleri yer alıyor. Turkuaz Plus Bursa projesinde ayrıca 30 adet dükkan yer alıyor.


9 blok halinde yükselen Turkuaz Plus projesinde yeşil alan için 17 dönüm alan ayrıldı. Turkuaz Plus Bursa'da çocuk oyun alanları, masaj salonu, kafeterya, basketbol sahası, sauna ve yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor.


Bursa Turkuaz Plus satış ofisi ile 0224 244 65 17 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje bulunan "Güle Güle' butonu sayesinde ocakta yemek unutma ve benzeri endişeleriniz ortadan kalkıyor. 


Turkuaz Plus iletişim bilgisi:

Telefon: 0224 244 65 17

Web: http://www.turkuazplus.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com