19 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Residence adres!

Güneşli Mirage Residence adres!

Güneşli Mirage Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de Sur Yapı tarafından konumlandırılıyor...


Güneşli Mirage Residence adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin 2017 yılının Kasım ayında yapılması hedefleniyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunan Mirage Rezidans Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. 


Güneşli Mirage Rezidans'ta yüzde 25 peşinatta, kalan daire bedelinin yüzde 25'i teslimde, kalanı ise banka kredisiz 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. Fiyatların 356 bin TL'den başlangıç gösteren proje 17 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Mirage Residence Güneşli fiyat listesi üzerinden lansmana özel olarak yüzde 7 indirim, banka kredili veya peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Mirage Konutları yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip.


Mirage Residence'de dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.  Proje 342 daire ve 60 mağazadan meydana geliyor. 


Güneşli Mirage Residence adres


Güneşli Mirage Residence adres : Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Sur Yapı Mirage satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com