19 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi!

Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi!

Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yüzde 25 peşinat verildiğinde 48 ay 0 faiz ile ödeme yapılıyor...


Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje Sur Yapı imzası ile konumlandırılıyor.


Yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi alanlar bulunuyor. Mirage Rezidans 17 katlı 3 bloktan oluşuyor. Proje Bağcılar Güneşli lokasyonunda yer alıyor. 


Lansmana özel yüzde 7 indirim imkanı sunan Mirage Residence Bağcılar'da banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim uygulanıyor.  


Mirage Residence fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, teslimde yüzde 25'i, 48 ay vade farksız taksit fırsatıyla ise yüzde 50'si ödeniyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Sur Yapı Mirage'de konutların alanları minimum 59 metrekare, maksimum 234 metrekare olarak tasarlandı. 


Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi


Güneşli Mirage Rezidans fiyat listesi 356 bin TL'den başlıyor. Projede 342 daire ve 60 mağaza yer alıyor. 


Mirage Residence nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Sur Yapı Mirage Residence iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com