25 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans iletişim!

Güneşli Mirage Rezidans iletişim!

Güneşli Mirage Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 356 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin iletişim bilgilerinden yararlanarak proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz...


Güneşli Mirage Rezidans iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden kısaca bahsedelim. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin sunulduğu projede Sur Yapı imzası bulunuyor.


Sur Yapı Mirage Residence Projesi Güneşli'de yükseliyor. konutların alanları minimum 59 metrekare, maksimum 234 metrekare olarak dizayn edildi. Daire fiyatlarının 356 bin TL'den başladığı projede 342 daire ve 60 mağaza yer alıyor. 


17 katlı 3 blok olarak planlanan Mirage Residence Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, teslimde yüzde 25'i, 48 ay vade farksız taksit fırsatıyla ise yüzde 50'si ödeniyor. 


Mirage Rezidans Güneşli ortak alanlarında; yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Güneşli Mirage Rezidans iletişim bilgleri


Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Güneşli Mirage Rezidans iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com