29 / 03 / 2024

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alan Nurol Park projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor. Peki 55 bin metrekare alan üzerinde yer alan Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?


Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Nurol Park projesinde banka kredili 120 ay vade seçeneği ile yapılan kredi ödemelerine 12 ay sonra başlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen Nurol Park projesinde 544 rezidans daire, 84 loft daire, 836 towers daire ve ofisten oluşan projede dairelerin satışları devam ediyor. 


Projenin sosyal alanları arasında ise güneşlenme terasları, açık hava dinlenme alanları, avlu, teraslar, kapalı yüzme havuzu, sokak cafeleri, restoran, alışveriş alanları, spor tesisleri yer alıyor.


55 bin metrekare alan üzerinde yayılan Nurol Park projesinde ödeme planı kapsamında 50 ay vade farksız taksit avantajı yer alıyor. Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman? sorusuna 2016 yılının Şubat ayı cevabını verebiliriz. 


Nurol GYO tarafından hayata geçirilen projede 1+1'ler  355 bin TL, 2+1'ler 503 bin TL, 3+1'ler 815 bin TL ve 4+1'ler ise 1 milyon 82 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nurol Park Güneşli nerede?

Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul   


Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com