19 / 04 / 2024

Halkalı Ege Yakası fiyat!

Halkalı Ege Yakası fiyat!

Halkalı Ege Yakası fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 53 ayrı hobi bahçesinin yer aldığı proje içerisinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri bulunuyor


Halkalı Ege Yakası fiyat bilgilerinin vermeden önce projeden bahsedelim. Eviya Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje Halkalı Atakent'e Ege konsepti ile inşa ediliyor. Proje 42 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Halkalı Ege Yakası projesinde 378 tane daire bulunuyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar tasarlandı.


Ege Yakası projesindeki dairelerin büyüklükleri 99 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor. Proje Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlanıyor. 


Ege Yakası projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler ve restoranlar gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Halkalı Ege Yakası Evleri'nde 53 ayrı hobi bahçesi yer alacak. Proje içerisinde Saklıköy ve Fenerburnu göletleri bulunuyor.  Ege Yakası'nda yüzde 10 lansman indirimi yapılıyor. 


Halkalı Ege Yakası fiyat kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 455 bin TL ile 931 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Ege Yakası iletişim

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com