25 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat bilgileri!

Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat bilgileri!

Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Geniş sosyal olanaklara sahip projede daire büyüklükleri 68-202 metrekare arasında değişiyor...


Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul, toplam 3 bin 531 dairelik dev proje olarak yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Yüzde 25 peşinat verildiğinde kalan tutarın banka kredisi ile ödenebildiği Tema İstanbul Evleri, 1 milyon 550 bin metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılıyor.


İçerisinde bulunduğumuz yılın Temmuz ayında daire teslimleri yapılacak olan Halkalı Tema İstanbul Konutları, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park, yüzme havuzu, güvenlik gibi sosyal olanakların da bulunduğu Tema İstanbul'da dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.


Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat bilgileri


Halkalı Tema İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında projedeki konutların fiyatları 361 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 531 adet konut bulunuyor.


Tema İstanbul Evleri iletişim

Tel: (0212) 970 00 00 

Web adresi:www.temaistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri