25 / 04 / 2024

Halkalı Temapark satılık daire!

Halkalı Temapark satılık daire!

İstanbul Halkalı'ya bağlı Atakent'te hayata geçirilen projede Tema World, ticare birimleri ve konutlar yer alıyor. Peki teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan Halkalı Temapark satılık daire fiyatları ne kadar?


Halkalı Temapark satılık daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede dairelerin bu yılın Temmuz ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Halkalı Temapark satılık daire!


Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığıyla hayata geçirilen projenin içerisinde 400 bin metrekare alan üzerinde yayılacak Türkiye'nin Disneyland'ı olarak lanse edilen ilk ve en büyük uluslararası temalı eğlence parkı bulunacak.


İnşaat çalışmalarına dairelerin teslimlerinden sonra başlanması planlanan Tema World eğlence merkezinde 55- 60 adet irili ufaklı oyuncaklar olacak. 


İstanbul Avrupa Yakası Atakent'de inşa edilen Halkalı Temapark satılık daire alanları 68 metrekareden başlıyor ve 202 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Halkalı Temapark satılık daire!


Konut alanının 333 bin metrekare olarak belirlendiğ Temapark İstanbul projesinde toplam alan1,5 milyon metrekare olarak tasarlandı. 


Projenin sosyal donatıları arasında; fitness salonu, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, otopark, SPA, bisiklet parkurları ve çocuk oyun alanları mevcut. 


3 bin 610 konutun bulunduğu Temapark İstanbul lokasyon olarak TEM'e hakim bir noktada yükseliyor. Halkalı Temapark satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Temapark İstanbul'da ödemeler şöyle yapılıyor; yüzde 25'lik kısm peşinat olarak ödendiğinde geri kalan kısım ise banka kredisinden yararlanarak ödeniyor.


Halkalı Temapark satılık daire fiyatları:

1+1 daire fiyatları 330 bin TL ile 436 bin TL arasında

2+1 daire fiyatları 419 bin TL ile 621 bin TL arasında

3+1 daire fiyatları 597 bin TL ile 857 bin TL arasında

4+1 daire fiyatları 735 bin TL ile 1 milyon 39 bin TL arasında değişiyor. 


Halkalı Temapark satılık daire!

Halkalı Temapark satılık daire!

Halkalı Temapark satılık daire!



17 soruda Halkalı Tema Park projesi için tıklayın!


Temapark Halkalı iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com