19 / 04 / 2024

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor!

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor!

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor. Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek.


İnşaat sektöründe 25.yılını tamamlayan İhlas Yapı A.Ş. yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bütünü ile planlanmış yeni bir şehir olma yolunda olan ve İstanbul’un hızla değer kazanan bölgelerinden Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı.



İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor

Yapımı devam eden Bizim Evler 6 projesinin hemen yanında bulunan 28.500 metrekarelik arsayı satın alan İhlas Yapı, arsa üzerinde geliştireceği projeyi Bizim Evler 6’ya dahil ederek projeyi daha da büyütmüş olacak.


Ispartakule’nin merkezinde konumlanan arsa, planlaması ve çalışmaları hızla ilerleyen Mahmutbey – Bahçeşehir Metro hattının Ispartakule çıkışında yer alıyor.


Yeni parsel ile bölgedeki toplam konut sayısını 5 bine çıkaracak olan İhlas Yapı’nın yetkilileri, bu alanda,  454 konut ve 47 adet mağaza-dükkan inşa edeceklerini belirtiyor.


Böylelikle 1.207 konuttan oluşan Bizim Evler 6 projesi 1.661 konuta çıkmış olacak. İhlas Yapı A.Ş. nin halen Ispartakule’de teslimlerini tamamladığı ve yerleşime açılan Bizim Evler markalı dört projesi bulunmakta.


Ayrıca şirket yapımı tamamlanmak üzere olan Bizim Evler 5 ve yapımı süren Bizim Evler 6 projeleriyle de bölgenin en geniş yaşam alanlarını hayata geçiriyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler