26 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme!

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme!

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Sur Yapı tarafından konumlandırılıyor...


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme bilgileri öncesinde kısaca projenin genel özelliklerine değinelim. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


İlkbahar Rezidans Evleri'nde 1+1'den 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede teslim tarihi 2017 olarak belirlendi.


Daire alanlarının 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değiştiği İlkbahar Rezidans Sur Yapı  fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İlkbahar Sultanbeyli ortak alanlarında; hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları gibi olanaklar yer alıyor.


İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesi Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Proje 3. Köprü Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa ediliyor.


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme bilgileri kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, yüzde 25'i teslimde, kalanı 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor.


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı