24 / 04 / 2024

Inistanbul Gala Evleri lokasyon!

Inistanbul Gala Evleri lokasyon!

Inistanbul Gala Evleri lokasyon olarak Avrupa Yakası Topkapı Davutpaşa'da konumlandırılıyor. Proje konumu ile oldukça merkezi bir noktada yer alıyor...


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen  Inİstanbul Gala  Topkapı 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. 


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen Inistanbul Gala, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Proje İş GYO ve NEF tarafından inşa ediliyor. 


Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Inİstanbul Gala Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 788 adet ünite yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 24'ü teslimde ödeniyor, kalan kısım ise taksitlendiriliyor. Projede konutlar 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Nef Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; asansör, yüzme havuzu, mescit, kreş, güvenlik, kapalı otopark, oyun alanları, sinema, basketbol sahası bulunuyor. 


Inistanbul Gala Evleri lokasyon


Inistanbul Gala Evleri lokasyon olarak metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome