19 / 04 / 2024

İnnovia'da süper fırsat! Şimdi taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

İnnovia'da süper fırsat! Şimdi taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Şimdi taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde sloganıyla başlayan kampanya kapsamında İnnovia'da dairenize hemen taşınıyorsunuz, peşinat ödemesini 1 yıl sonra yapıyorsunuz...


"Hemen al, hemen taşın!" sloganıyla satış sürecinin devam ettiği İnnovia projesi 4 etap olarak hayata geçiriliyor. Beylikdüzü'nde yükselen projeler, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


İnnovia'nın 1., 2., ve 3. etaplarında yer alan dairelerin tamamı teslime hazır durumda. Projede bulunan dairelerin peşinat 1 yıl sonra ödeniyor. İnnovia Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede 


Sınırlı sayıda dairede kapsayan kampanya kapsamında İnnovia Beylikdüzü'nde kendinize en uygun olan daireyi satın alıp, hemen taşınıp, peşinat ödemesini tam 1 yıl sonra yapabiliyorsunuz. 


Merkezi konumda hayata geçirilen Beylikdüzü İnnovia projesi lokasyon olarak metro ve metrobüs durağına 5 dakika mesafede yükseliyor. Proje içerisinde dev peyzaj alanları, spor ve masaj salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Telefon: 0850 333 53 87

Web adresi: www.innovia.com.tr

Esra Nur AÇKI / Konuttimes.com