19 / 04 / 2024

İş dünyasının yıldızları Nidakule Ataşehir'de buluşuyor!

İş dünyasının yıldızları Nidakule Ataşehir'de buluşuyor!

Nidakule Ataşehir projesi "İş dünyasının yıldızları Nidakule Ataşehir'de buluşuyor!" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Ofis alanlarının 35 - 1.150 metrekare arasında değiştiği projede metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Nidakule Ataşehir projesi "İş dünyasının yıldızları Nidakule Ataşehir'de buluşuyor!" sloganıyla tanıtılıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


30 katlı kule ve 3 katlı yatay kule olarak inşa edilen Nidakule Ataşehir projesinde 90 adet ofis, 21 adet ticari birim ve 1 adet konferans salonu bulunuyor.


Nidakule Ataşehir projesindeki 3 katlı yatay bloğun içerisinde ofisler, mağazalar ve dükkanlar yer alıyor. Projede oyun alanları, otopark, sosyal alanlar ve 230 kişilik konferans merkezi bulunuyor. 


Nidakule Ataşehir'de mevcut olan ofislerin alanları 35 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ofislerin tavan yüksekliği ise 4.20 metre olarak tasarlanıyor.


2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Nidakule Ataşehir projesindeki ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  Projede 6 bin 200 metrekarelik teras bahçeleri bulunuyor. 


Nidakule Ataşehir nerede?

Nidakule Ataşehir adres:  Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com