29 / 03 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat!

Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen projede inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olarak belirlendi. İşte Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat listesi...


Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce ön talepleri toplanmaya başlanan proje hakkında kısaca bilgi verelim. İhlas Yapı imzasıyla Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa edilen projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


532 daire ve 43 ticari birimden meydana gelen Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 28 katlı 4 bloktan meydana geliyor. 8 bin metrekare alan üzerinde yayılan projenin inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olarak belirlendi. 


Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat!


Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat!

Ispartakule Bizim Evler 7 fiyat listesine göre daireler 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Konum olarak proje yeni metro, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul, 3. Havaalanı güzergahı ve banliyo hatlarına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.


Ispartakule Bizim Evler 7'de sosyal alanlar arasında; mini futbol sahası, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, kreş, buhar odası, oyun bahçeleri, Türk hamamı, eğlence mekanları, çocuk havuzu, anaokulu ve spor alanları mevcut.

14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!

Ispartakule Bizim Evler 7 satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri