25 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 projesi nerede?

Ispartakule Bizim Evler 7 projesi nerede?

8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede daire tipleri 2+1 ile 4+1 arasında dizayn edildi. Peki muhtemel Kanal İstanbul güzergahında yer alan Ispartakule Bizim Evler 7 projesi nerede?


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi nerede? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Konut teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen projede ön talep süreci başladı. 532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı projenin inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olarak belirlendi. 


Ön talep sürecinin başladığı Ispartakule Bizim Evler 7 konum olarak  yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında, TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alıyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi nerede?

28 katlı 4 blok halinde yükselen Bizim Evler 7 projesi Avcılar Ispartakule'de inşa ediliyor. 


Marmara Denizi ve panoramik Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim projede sosyal alanlar arasında; eğlence mekanları, fitness salonu, kreş, buhar odası, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, anaokulu, mini futbol sahası, spor alanları, sauna, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, Türk hamamı, kreş ve çocuk havuzu bulunuyor. 


*Haber görseli Bizim Evler 6 projesine aittir.


14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!


Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler