26 / 04 / 2024

İzmir Bornova Folkart Life ulaşım!

İzmir Bornova Folkart Life ulaşım!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede dairelerin alanları 46 metrekareden başlayarak 211 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte İzmir Bornova Folkart Life ulaşım bilgileri...


İzmir Bornova Folkart Life ulaşım bilgileri öncesinde projeden kısaca bahsedelim. Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen İzmir Bornova Folkart Life projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 


Firma bünyesinde kredi imkanı ile konut sahibi olunan projede toplamda 828 adet daire yer alıyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda inşa edilen  İzmir Bornova Folkart Life 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinde kalan tutar için 120 ay vadeli olarak banka kredisi kullanılan projede dairelerin 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


İzmir Bornova Folkart Life ulaşım!

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir bölgede yükselen İzmir Bornova Folkart Life projesinde sosyal alanlar arasında; çocuk havuzu, cafe ve çarşı, SPA ve fitness, kapalı otopark, yüzme havuzları, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, restoranlar mevcut. 


Fiyatların 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği İzmir Bornova Folkart Life projesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. 


Folkart Life Bornova satış ofisi adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


22 soruda Folkart Bornova İzmir projesi!


İzmir Folkart Life Bornova iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı