27 / 04 / 2024

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesinde satış süreci devam ediyor.  "Ataşehir'in en özel projesi" sloganıyla tanıtılan projede daireler ve ticari birimler bulunuyor.


Ekim 2016 tarihinde teslim edilecek olan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 820 adet daire ve 40 adet dükkan yer alıyor.


Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesinde daireler 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı Trendist Ataşehir,  33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükseliyor. 



K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir satış ofisi nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir iletişim

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com