24 / 04 / 2024

Kartal Eagle Residence fiyat!

Kartal Eagle Residence fiyat!

Kartal Eagle Residence fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Daire alanlarının 52 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiği projede satış süreci devam ediyor...


Kartal Eagle Residence fiyat bilgilerine geçmeden önce proje detaylarından bahsedelim... Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede hem ticari birimler hem de daireler yer alıyor.


Kartal Eagle Residence projesi, Selimoğlu Group tarafından yükseliyor. Proje 17 bin 365 metrekare inşaat alanına ve 4 bin 193 metrekare arsa alanına sahip. 


Daire alanlarının 52 metrekareden başlayıp, 130 metrekareye kadar ulaştığı Kartal Eagle Residence projesinde 134 adet daire ve 10 adet ticari birim bulunuyor. 


Banka kredisine uygun olan ve 120 aya kadar vade imkanının sunulduğu Kartal Eagle Residence fiyat kapsamında daireler 155 bin liradan satışa sunuldu. Projede teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak.


Eagle Residence projesinde çeşitli ortak kullanım alanları tasarlandı. "Lüksün en hesaplı hali; Residence Eagle" sloganıyla tanıtılan projede  yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı bulunuyor.



Eagle Residence nerede?

Adres bilgisi : Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye


Eagle Residence iletişim

Tel: 0216 374 14 13

Web: www.residenceeagle.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com