18 / 04 / 2024

Keten Haliç fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlıyor!

 Keten Haliç fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlıyor!

Uzun yıllar Nişantaşı’nın çehresini değiştiren projelere imza atan Keten İnşaat, Haliç’te yapımına devam ettiği Keten Haliç projesi ile yatırımcının yüzünü güldürüyor. Keten Haliç’te dairelerin metrekaresi 3 bin dolardan başlıyor.


Keten İnşaat tarafından Haliç’in en güzel yerinde hayata geçirilen Keten Haliç projesinde kalan son 30 konutun satışı devam ediyor. 2 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde 6 katlı 2 blokta 72 konut ve ticari birimlerden meydana gelen Keten Haliç’in, yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. Alanları 108 metrekare olan 2+1’ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1’lerden oluşan projede metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin dolar olarak hesaplanıyor.


Büyük bir kısmını Dubai, Tunus, Kuveyt, Katar ve Bahreyn gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcının satın aldığı Keten Haliç, 'Haliçport' un tam karşı kıyısında yükseliyor. Bölgede, 250 dönüm üzerine, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi yapılar ve tersaneler korunarak 'Haliçport' kuruluyor. Bu projenin 2017'de faaliyete geçmesi bekleniyor. Bu tarihi bölgenin Galataport ve Haliçport ile birlikte İstanbul'un en değerli yatırım alanlarından biri haline gelmesi planlanıyor. İş ve sosyal yaşamın merkezi haline gelecek bu alanda daire sahibi olmak büyük bir ayrıcalık olarak görülüyor.


Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Keten Haliç projesiyle ilgili, “Nişantaşı’nda elde ettiğimiz bilgi ve tecrübeleri başka semtlere de taşıyarak, onları Keten İnşaat kalitesiyle tanıştırıyoruz” diye konuştu. Akıllı ev sistemi, 7/24 resepsiyon,  kartlı otopark giriş sistemi gibi özelliklerle dolu Keten Haliç’te teknolojinin üst seviyelerde tutulduğunu belirten Selahattin Keten, “Tüm bağlantı yollarına yakınlığıyla da değerine değer katan projemiz, ev sahiplerimizi uzun mesafelerden kurtarıyor” dedi.  Projenin yaklaşık yüzde 60’lık kısmının satıldığını belirten Keten, değeri gün geçtikçe artan ve yatırımcıya kazandıran Haliç’te farklı projeler de geliştirmek istediklerinin altını çizdi.


Galata ve Beyoğlu'na olan yakınlığını, geçirdiği hızlı modernleşme süreciyle birleştiren Haliç, tarihi yarımadanın en cazip noktalarından biri haline geliyor. Haliç Kongre Merkezi, Pierre Loti, Beyoğlu gibi İstanbul'un önemli yerlerine yakınlığı ile dikkat çeken proje, merkezde yaşamak isteyenlerin yeni adresi haline gelmiş durumda… Aynı zamanda tüm bağlantı yollarına yakınlığıyla da değerine değer katan bu proje, geleceğin hem sosyal yaşam hem de yatırım anlamında temellerini atıyor. İnşaatı yüzde 70’i oranında tamamlanan proje akıllı ev sistemiyle donatılıyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri