18 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

 Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek? Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için gerekli belgeler? Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyat listesi? gibi sorularınız yanıtları haberimizde yer alıyor.


47 bin metrekare arazi üzerinde yükselecek olan Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap'ta satışlar bugün başladı. Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta başvurular ne zaman bitecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


1.472 dairenin satışa çıktığı Kiptaş Hadımköy 3.Etap projesi Delikkaya'da konumlandırılıyor. Kiptaş Hadımköy Konutları 3.Etap projesinde dairelerin tamamı 84 metrekare 2 oda 1 salondan oluşuyor.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek?


Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyat listesi kapsamında konut 96 bin liradan satılıyor. Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak 4 Nisan 2014 cevabı veriliyor. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için gerekli belgeler şöyle: Nüfus cüzdanı fotokopisi, iki adet başvuru formu, ikametgah belgesi, banka dekontu aslı ve fotokopisi. Başvuru yapanların TC vatandaşı olması, reşit olması ve son 1 yıldır İstanbul'da ikamet etmesi gerekiyor.


Tel : 0212 428 88 00

Web : www.kiptas.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com