29 / 03 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları fiyatları!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları fiyatları!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları fiyatları 90 bin TL'den başlayacak. Projede mevcut olan dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı....


Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları fiyatları hakkına bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Kiptaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde hayata geçirdiği projede kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 


"İstanbul'a 10 bin sosyal konut daha" hedefiyle Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap'ta 1.472 adet konut satışa çıkacak. Proje yarın yapılacak olan basın toplantısının ardından satışa sunulacak.


Tamamının 2 oda 1 salon dairelerden oluştuğu Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları'nda teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede dairelerin büyüklükleri 82 metre olarak belirlendi.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları fiyatları 90 bin TL ile 100 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Projede başvurular 4 Nisan'a kadar yapılacak.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde satışlar  Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'ndeki Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi'nde yapılacak. Proje Hadımköy'ün Deliklikaya bölgesinde yükseliyor. 


Kiptaş Genel Müdürlük Merkez Ofisi nerede?

Seyitnizam mah. Gümüşsuyu Davutpaşa cad. no:17/1 34015 Zeytinburnu/İstanbul


Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap iletişim

Tel : 0212 414 98 98

Web : www.kiptas.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com