27 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman satışa çıkıyor?

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman satışa çıkıyor?

Ön taleplerin toplanmaya devam ettiği projede birçok sosyal alan bulunuyor. Peki 30 ay sonra teslimlerin yapılması planlanan Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman satışa çıkıyor?


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman satışa çıkıyor? cevabından önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Kiptaş tarafından inşa edilen Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde ön talepler toplanmaya devam ediyor. 


Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geldiği projede kapalı otopark, araç şarj üniteleri, mini golf sahası, bay - bayan fitness salonu, misafir otoparkı, kapalı çocuk havuzu ve kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Ön talep sürecinin devam ettiği proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak hayata geçiriliyor.  Proje 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanında yükseliyor. 


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman satışa çıkıyor?

24 Mart Salı günü satışa çıkması öngörülen Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde konutların yanı sıra cadde mağazaları da bulunuyor. Projede dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor. 

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0212 428 88 00

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com