19 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösterdiği proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak yükseliyor. Peki Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim?


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen projede alternatif daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


Kiptaş imzası taşıyan Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak hayata geçiriliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede misafir otoparkı, kapalı otopark,  araç şarj üniteleri, mini golf sahası, bay - bayan fitness salonu, kapalı çocuk havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanında yükselen Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nin 24 Mart Salı günü satışa çıkması planlanıyor. 


Cadde mağazaları ve konutların yer aldığı projede ön talepler toplanmaya devam ediyor. Kiptaş Vaditepe Göl Evleri ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak teslimlerin 30 ay sonra yapılacağı cevabını verebiliriz.

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0212 428 88 00

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com