19 / 04 / 2024

Lokum Evler Tuzla Rezidans!

Lokum Evler Tuzla Rezidans!

Lokum Evler Tuzla Rezidans, 23 bin metrekarelik park alanına olan yakınlığı ve sosyal imkanlarının genişliği açısından sizlere Anadolu Yakası'nda yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...


Lokum Evler Tuzla Rezidans, DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortak girişimi hayata geçirildi. Anadolu Yakası Tuzla'da hayat bulan projede daire fiyatları 177 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunan Lokum Evler Tuzla Rezidans, 23 dönümlük park alanına komşu olması açısından önemli bir noktada yer alıyor. Projede resepsiyon, kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.


Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı bulunan Lokum Evler Tuzla Rezidans ödeme planı kapsamında, 36 ay 0 faiz ve 1.772 TL'den başlayan taksitlendirme ile ödeme seçeneğine sahip. Proje üniversitelere ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile Anadolu Yakası'nda önemli bir konumda yer alıyor.


Lokum Evler Tuzla Rezidans Projesi'nde rezidans bölümü satışa sunuldu. Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 277 bin TL'den başlıyor.


Lokum Rezidans iletişim

0 216 420 0 556

http://www.lokumrezidans.com/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı