28 / 03 / 2024

Maksimum Life, Aralık’ta teslim ediliyor!

Maksimum Life, Aralık’ta teslim ediliyor!

Maksimum Life, Aralık’ta teslim ediliyor. 4.500 m2 alan üzerinde inşa edilen projede 6 blokta, 1+1 ve 2+1 dubleks tipte toplam 160 daire yer alıyor.


BEZA İnşaat’ın, Tuzla Orhanlı’da yapımını sürdürdüğü  Maksimum Life  projesi “Minimum yatırımla, maksimum kazanç” vaat ediyor. 4.500 m2 alan üzerinde inşa edilen projede 6 blokta, 1+1 ve 2+1 dubleks tipte toplam 160 daire yer alıyor. 8 yılda kendini ödeyen Maksimum Life’ta dairelerin m2 fiyatları 1.100 TL’den başlarken, peşin alımlarda %10 indirim uygulanıyor. 


Maksimum Life, Anadolu Yakası’ndaki yeni  İstanbul  ’un projeler bölgesinde yükseliyor. Özellikle yalnız yaşayanlar, yeni evli çiftler, az nüfuslu aileler ve kira getirili daire sahibi olmak isteyen yatırımcılar için ideal bir proje olan Maksimum Life’ta, 60 ve 70 m2 büyüklükte 1+1’ler ile 120 m2 genişliğinde 2+1 dubleks daireler yer alıyor. Yüzme havuzu, kapalı otopark, AVM, süs havuzu, çocuk oyun alanı, spor merkezi ve toplantı salonu gibi sosyal donatılara sahip Maksimum Life projesinde tüm etaplarının teslimi yılsonunda tamamlanmış olacak. 


Minimum alanlarda maksimum yaşam sunan proje, 8 yılda kendini ödüyor…

Dört bir tarafı; TEM Otoyolu, Okan, Sabancı, Süleyman Şah ve Gedik Üniversiteleri, lojistik merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM, Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmış olan İstanbul Park, Teknopark ve Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) ile çevrili olan Maksimum Life, sahip olduğu kira getirisi ile 8 yıl gibi kısa bir sürede kendini geri ödüyor. 


BEZA İnşaat güvencesiyle yapımı süren Maksimum Life hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.maksimumlife.com adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 702 10 50 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirler. 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler