26 / 04 / 2024

Marina Ankara Oran projesi!

Marina Ankara Oran projesi!

Marina Ankara Oran projesi toplamda 2 bin konuttan meydana geliyor. Sinpaş tarafından hayata geçirilen projede iki blok 39 kattan diğer blok ise 44 kattan oluşuyor.


Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Marina Ankara Oran projesi ile lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor. 


Daire seçeneklerinin 1+1 ile 7,5+1 arasında değişiklik gösterdiği projede lansman için tarih 2 Nisan Perşembe olarak belirlendi. 


Toplamda 912 konutun ön satışa sunulduğu Marina Ankara Oran projesi daireleri Eymir ve göl manzarasına hakim olarak tasarlandı.


Marina Ankara Oran projesi www.marinaankara.com web sitesi açıldı. 2 bin konuttan oluşan projede ödeme planına göre yüzde 10 peşinde kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. 


Kampanya kapsamında Marina Ankara Oran projesi konut fiyatları 281 bin 400 TL yerine, 221 bin 850 TL'den alınabiliyor. Projede dairelerin 2018 yılının Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Marina Ankara Oran projesi sosyal donatıları arasında; sahil boyu yürüyüş, şelaleler, çocuk oyun alanları, tropik ada, bisiklet yolları ve spor alanları yer alıyor. 


Marina Ankara Oran projesi nerede?

Marina Ankara Oran adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


25 soruda Marina Ankara projesi için tıklayın!


Marina Ankara Oran projesi satış ofisi 

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com